Programjaink

Gyermek és családi programok
Gyermekvédelmi szervezetekkel együttműködve, különböző gyermek- rendezvényeken vettünk részt, játék- és sportprogramokat szerveztünk egész évben. Hátrányos helyzetű gyermekeknek és kamaszoknak évente négy alkalommal szervezünk egy hónapig tartó közös focit ill. kosárlabdát. A közös sportolás alatt nem csak az izmokat mozgattuk át, hanem baráti kapcsolatot is tudtunk kialakítani velük és sok közös élményre is szert tettünk.

Idősek segítése
Idősek otthonában különleges alkalmakkal bátorítottuk ezeket a kedves idős embereket, adventi koszorút készítettünk közösen, valamint együtt ültünk farsangi mulatságot is.

Egészségügyi programok (véradásszervezés)
Évente több alkalommal küzdjük le félelmünket és vállaljuk, hogy akár fizikai fájdalom, rosszullét árán is segíthessünk meggyógyulni másoknak. Minden évben négyszer vért adunk mi magunk is, valamint ezen alkalmakon szívesen látunk bárkit, aki szeretne csatlakozni hozzánk.

“TEREMTSÜNK OTTHONT!” program
2006-ban elindítottuk “Otthonteremtő” programunkat, melynek keretén belül különleges rossz körülmények között levő családok lakásaiban végzünk olyan jellegű lakásfelújításokat, melyhez különleges szakmai felkészültség nem szükséges, de élhetőbb, szebb és higiénikusabb környezetet tudunk teremteni.

Árvízkárosultak támogatása
Bár anyagi erőforrásaink erősen korlátozottak, de sok kicsi sokra megy, így egy hirtelen kialakult természet okozta nehézségben is ott tudtunk lenni és segíthettünk, amiért végül egy kedves elismerést is kaptunk.

Önkéntes munkaóráink száma éves szinten átlagosan meghaladja a 2000 munkaórát!