Programjaink

Gyermek és családi programok
Gyermekvédelmi szervezetekkel együttműködve, különböző gyermek- rendezvényeken veszünk részt, játék- és sportprogramokat szervezünk közösen. Önkénteseink igazi családi hangulatot teremtenek a közös játékokkal, arcfestéssel és egyéb programokkal, amik mindig nagy hatással vannak a gyerekekre és számunkra is öröm.

Hajkéktalanok, idősek segítése
Rendszeresen látogatunk hajléktalan, beteg embereket, akiket lehetőségeinkhez képest próbálunk támogatni élelemmel, ruházattal és sok bátorítással. Ez utóbbi sokszor többet számít, mert kevés szociális kapcsolattal bírnak és minden közeledést ennélfogva nagyon értékelnek.

Egészségügyi, szociális intézmények támogatása
Magyarországon sajnos egyelőre nem csak a szegények és betegek szorulnak támogatásra, hanem az őket szolgáló intézmények és benne minden elismerést megérdemlő dolgozók is. Kapcsolati hálónkkal őket is, amiben tudjuk, segítjük.

Oktatási, képzési programok
Évente párszor gyerekneveléssel kapcsolatos előadásokat szoktunk tartani az arra nyitott szülők részére. Az előadással kapcsolatosan a Facebook oldalunkon kell keresni a részleteket!

Önkéntes foglalkoztatás
Magyarországon is egyre népszerűbb az önkéntesség, ebben szeretnénk mi is lehetőséget biztosítani mind felnőttek, mind gyerekek részére.  Diákoknak kérésre le tudjuk igazolni az önkéntes órákat az iskoláik részére. Regisztráció itt a honlapunkon is lehetséges!

“TEREMTSÜNK OTTHONT!” program (jelenleg szünetel)
2006-ban elindítottuk “Otthonteremtő” programunkat, melynek keretén belül különleges rossz körülmények között levő családok lakásaiban végzünk olyan jellegű lakásfelújításokat, melyhez különleges szakmai felkészültség nem szükséges, de élhetőbb, szebb és higiénikusabb környezetet tudunk teremteni.

Árvízkárosultak támogatása (eseti)
Bár anyagi erőforrásaink erősen korlátozottak, de sok kicsi sokra megy, így egy hirtelen kialakult természet okozta nehézségben is ott tudtunk lenni és segíthettünk, amiért végül egy kedves elismerést is kaptunk.

Önkéntes munkaóráink száma éves szinten átlagosan meghaladja a 2000 munkaórát!